top of page

Diverse werkzaamheden

Grond transport

Voor het transporteren van grond hebben we een kipper van 11m3, deze staat op ballonbanden en is gestuurd. Dit zorgt voor minimale insporing.

Zaaien

We kunnen op verschillende manieren zaaien, we kunnen met een klepelmaaier direct zaaien, deze zaait in de klepelmaaier en dekt het zaad af met het geklepelde maaisel. Ook kunnen we direct op de frees zaaien, en met de zaaimachine met een rotorkopeg voor op voorbewerkt land.

Planten

We planten met een tractor voorzien van een GPS systeem met een nauwkeurigheid van 2 cm. Hierdoor hoeven er vooraf geen lijnen uitgezet te worden. Tevens heeft de plantmachine een stokkenzetter, zodat er stokken bij de bomen gezet kunnen worden. De stokkenzetter word ook aangestuurd door de GPS, dit zorgt ervoor dat ze exact in ruitvorm geplant kunnen worden. Hierdoor krijgen de bomen meer licht en ruimte om te groeien.

Overig transport

We hebben verschillende mogelijkheden voor het transporteren van producten, een kleine en compacte kipper van 5m3 op brede ballonbanden. Maar ook wagens van 12, 24 en 32 m3. Ook hebben we voor het transporteren van balen of big bags een transport wagen.

Mestbreker

We beschikken we over een compacte en lichtgewicht Fliegl meststrooier op brede banden voor de natte natuur. Met deze meststrooier kunnen diverse materialen gericht en gelijkmatig op het land worden uitgereden.

Trekker met voorlader

Onze tractoren zijn uitgerust met een voorlader waardoor er gewerkt kan worden met verschillende uitrustingsstukken zoals balenklem, pelikaanbak en palletvork.

Grondbewerking

Zoals in de foto's te zien kunnen we voor u ook de grondbewerking verzorgen, zoals het los trekken, frezen, spitten en woelen. Het zaaien doen met een tractor met brede banden zodat er geen spoorvorming ontstaat.

Water geven

We kunnen bomen en plantsoen water geven met trekker met watertank, maar ook voor de moeilijk bereikbare plekken met smalspoortrekker met watervat.

bottom of page