Jarenlange ervaring

Achtergrond

Piet van Heerebeek heeft een achtergrond in de agrarische sector. Van hieruit is hij

ruim 20 jaar geleden gestart met bermonderhoud. Om de diverse klepelmaaiers meer

in te kunnen zetten, heeft hij zich destijds verdiept in het natuuronderhoud. 

Specialisme

Hiervoor heeft hij tractoren met brede danwel gazonbanden beschikbaar en heeft hijzelf diverse machines ontwikkeld om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk insporing en dus structuurbederf optreedt in de (natte) natuur. Ook de beschikbare kraan, balenpers en strooier zijn voorzien van brede banden.

Daarnaast zijn er voor de plant- en boomteelt 2 plantmachines beschikbaar voor zowel de professionele boomkweker als in de natuur voor bijvoorbeeld het planten van een nieuwe houtwal of bosplantsoen in het kader van natuurcompensatie.

Persoonlijk contact

Piet van Heerebeek vindt het belangrijk om direct contact te hebben met zijn opdrachtgevers en grotendeels (samen met zoon Dave) zelf de werkzaamheden uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat er kwaliteit geleverd wordt. 

GPS

Bij bijna alle werkzaamheden wordt op GPS gewerkt. We kunnen vooraf kaarten inlezen en conform opdracht werken. Maar ook achteraf  GPS kaarten aanleveren met exacte oppervlakte, hoogtes en locatie van de bewerkte percelen.

Certificering

Piet van Heerebeek is gecertificeerd Flora en Fauna deskundige, niveau 3 en heeft de cursus beheer natuurgraslanden gevolgd. VCA is uiteraard ook in zijn bezit. Zijn zoon Dave is eveneens gecertificeerd.

Werkgebied

Het werkgebied bestrijkt heel de provincie Noord Brabant.

Contact

© 2020 by R. van Heerebeek                             

Kvk nummer 77102126                                     Proudly created with Wix.com