top of page
2012-11-22 10.34_edited.jpg
Grondwerk

Grondwerk kunnen we met verschillende kranen doen, we kunnen met een minigraver sleuven graven voor hekwerk te plaatsen maar ook met een grote rupskraan percelen in profiel brengen. Ook met de mobiele kraan zijn er vele mogelijkheden.

Maaikorf

Aan de kraan hebben we een maaikorf van 4,3 meter breed. Door deze aan onze lichte en compacte kraan te hangen kunnen we de sloten maaien zonder insporing op het veld en zonder te veel overlast langs de weg.

Kraan + kipper

Door een kipper aan de kraan te hangen kunnen we bijvoorbeeld takhout uit het veld rijden zonder het veld te veel te berijden, of een aantal bomen mee te nemen zodat we er verschillende tegelijk kunnen planten zonder op en neer te hoeven rijden.

Plaggen/chopperen

Plaggen kunnen doen we met een lichte rups of mobiele kraan van 9 ton. Door aan deze kraan een brede graafbak te hangen hebben we toch veel capaciteit met een kleine kraan.

Sorteerknijper

Met de sorteerknijper zijn vele mogelijkheden, zoals het uittrekken van houtopslag, hout wallen maken van takhout of stronken, en gras of slootmaaisel opruimen en in kippers laden.

Klepelmaaier

Met de klepelmaaier aan de kraan kunnen we sloten, bermen en taluds klepelen. Naast gras kunnnen we ook klein houtopslag verkleinen.

Paden opknappen

Met onze kraan uitgerust met kantelbak kunnen we paden of bermen in het gewenste profiel brengen.

Bomenknipper

Met de knipper aan de kraan kunnen we complete bomen afknippen en gecontroleerd op de juiste plaats neer leggen, maar ook takken uit de boom snoeien zonder dat er mensen de boom in moeten om de takken af te zagen.

Bomen planten

Met onze kraan en kipper kunnen we tegelijk bomen en palen mee nemen, gat maken, boom planten, gat dicht maken en de boompalen erbij in de grond drukken.

Stronken rooien

Stroken uittrekken kunnen we met een mobiele kraan of met een rupskraan, zodat we ook de grote en zware stronken er volledig uit kunnen halen

Kraanwerkzaamheden

bottom of page