Contact

© 2019 by R. van Heerebeek                                                                   Proudly created with Wix.com

Kvk nummer 53731964

Natuuronderhoud

Natuuronderhoud

Onze specialisatie is natuuronderhoud. Hiervoor hebben we onder-staande machines ter beschikking. Alle werkzaamheden worden, indien gewenst, uitgevoerd met brede banden en GPS

 

Brede banden

Onze tractor op brede banden heeft de zeer lage druk van 0,50 kg/cm2. Dit is maar 3 maal meer dan een voetafdruk van een mens.

GPS

We kunnen zowel achteraf GPS kaarten leveren als vooraf aangeleverde kaarten inlezen en conform werken. Zie GPS voor uitgebreide toelichting.

 

MAAIEN-HARKEN-PERSEN

We maaien (werkbreedte max. 5 mtr.) het perceel van binnen naar buiten met wildredders. Conform het hooilandprincipe. De balen worden geperst met een pers met laag eigen gewicht. Het gebruikte touw is biologisch afbreekbaar. De ronde balen kunnen geperst worden van 1,25 tot 1,50 meter doorsnede.

 

MAAI OPRAAPCOMBINATIE

Deze combinatie maait het gras en raapt het op in één werkgang. Hierdoor wordt het spoor maar één keer bereden en dus weinig insporing. Doordat de maaier en de opvangbak in de hefinrichting geplaatst zijn, is de machine zeer wendbaar dus geschikt voor kleine percelen.

 

KLEPELEN

We hebben 2 klepelmaaiers ter beschikking, de frontklepelaar kan hout verwerken tot 4 cm doorsnede. Door te combineren met de zijklepelaar is er meer capaciteit en kunnen er ook taluds gemaaid worden.

 

MAAI ZUIGCOMBINATIE

Deze machine heeft een klepelmaaier aan de voorzijde van de tractor. Het gemaaide gras wordt meteen afgezogen en komt terecht in de opvangbak die in de hefinrichting geplaatst is. Ook lastig gevormde percelen zijn makkelijk te maaien met deze combinatie.

 

BOSKLEPELAAR

Met deze bosklepelaar kunnen we gras en hout klepelen tot een diameter van 15 cm. Het hout wordt dan geklepeld tot het maaiveld. Voor een video klik hier.

 

CHOPPEREN

Deze machine is geschikt voor kleine oppervlakten. De klepelmaaier hangt achter in de hef. Hierdoor is de combinatie wendbaar en wordt de bewerkte oppervlakte niet meer bereden.