Contact

© 2019 by R. van Heerebeek                                                                   Proudly created with Wix.com

Kvk nummer 53731964

Berm-/slootonderhoud

Berm-/slootonderhoud

Vanaf 1999 is P. van Heerebeek actief in het bermen maaien met de front-/ zijklepelaar. Dit is later uitgebreid met de maai zuigcombinatie voor langs de weg. Sinds 2018 is er ook een kraan beschikbaar voor het slotenmaaien en het verdere onderhoud aan bermen en paden. Zie onderstaand voor uitgebreide toelichting.

 
 

WEGBERMEN KLEPELEN

Voor het klepelen van de wegbermen hebben we 3 verschillende klepelaars ter beschikking zodat we voor elke berm de juiste klepelmaaier kunnen gebruiken.

MAAI ZUIGCOMBINATIE

Met deze combinatie kunnen we de berm klepelen en het maaisel direct afzuigen. Dit kan belangrijk zijn voor het veschralen van de bermen.

 

SLOTEN MAAIEN

Voor het maaien van de sloten gebruiken we een compacte mobiele 8 tons kraan op brede ballonbanden. Dit zorgt voor minimale insporing en overlast voor overig verkeer op de weg. Meer foto's volgen.

 

SLOOTMAAISEL OPRUIMEN

We hebben zowel de mogelijkheid om het slootmaaisel te verzamelen op hopen als afvoeren met een wagen.

 

ACROBAAT

We kunnen met de acrobaat het bermmaaisel op zwad leggen zodat het opgeruimd of geperst kan worden.
 

 

PADEN/BERMEN OPKNAPPEN

Met onze 8 tons mobiele kraan in combinatie met een kantelbare graafbak kunnen we paden en bermen afgraven en/of vebeteren.